Växthuset

Nu har Larry flyttat ut till växthuset, och tro det eller ej men han verkar trivas jättebra! :) Han skuttar runt och utforskar sitt nya place just nu! Gustavs rum ligger jättebra till så det är bara att kolla ut genom fönstret så ser man hela "buren". Han är så söt, lilla Larry. :)

Till veckan så måste det inhandlas en sele och en vattenflaska, eventuellt något mer. Selen är tänkt så att man kan ha honom på gräsmattan i den, tills han har lärt sig att det är på gräsmattan han får vara och ingen annan stans! Vattenflaskan är ganska nödvändig eftersom han hade det i sitt förra hem, och nu när vi inte har någon så måste han dricka ur en vattenskål, vilket han aldrig har gjort förut och det blir lätt blött. Han kan ju t.ex kliva i den, skulle inte förvåna mig om han kommer att bada i den någon varm dag.. :P

Nästa helg vet vi inte riktigt hur vi ska göra med honom eftersom både jag och Gustav åker på varsinn tävling. Men eftersom vi kanske skulle köpa en innebur åt honom så blir det nog så att Gustav tar med Larry upp till Vuollerim och Luleå där han ska tävla! Själv är man ju i Umeå på tävling där! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0